fredag, april 13, 2007

Ullenhag banar väg för rasisterna

När folkpartiets partisekreterare Eric Ullenhag accepterade en debatt med Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson i TV8 bäddade han för det främlingsfientliga partiets största framgång hittils. En framgång långt större än höstens valresultat.
Att ge Sverigedemokraterna denna mediala plattform, där dess ordförande oemotsagd får påstå att muslimer inte vill ingå i det svenska samhället, att de vill leva segregerat, är befängt. Ett sådan direkt rasistiskt påstående skapar inte ens rubriker i övriga media. Vad hade hänt om Åkesson sagt judar istället för muslimer? Fortsätter den mediala framgången för Sverigedemokraterna med draghjälp från folkpartister och moderater är det bara en tidsfråga innan Åkesson buntar ihop muslimer, judar, afrikaner, zigenare och homosexuella som icke önskvärda i Sverige.

På söndag kväll följs Sverigedemokraternas mediala framsteg av en ny debatt med moderaternas partisekreterare Per Schlingman och utgången är given. Åkesson vinner debatten och kommer att belönas med stigande opinionssiffror vid nästa månadsskifte.

När nu Ullenhag och Schlingman legitimerar Sverigedemokraterna som ett rumsrent parti har dom också gett en signal till de tusentals främlingsrädda medelsvenssons att öppet ta ställning för Sverigedemokraternas rasistiska budskap.

Är det "pr-genierna" Schlingman och den obehaglige Johan Jakobsson(fp) som på detta sätt vill bredda ett eventuellt framtida borgerligt regeringsunderlag inför valet 2010?

2 kommentarer:

Skuncke sa...

Hur är det fatt med verklighetsuppfattningen? Något verkar inte stå rätt till. Har du inte märkt hur Sverige förvandlats till ett mångkriminellt ghetto?

Håkan Wahlén sa...

Hej Skuncke, passande namn du har, stanken stiger ut från bildskärmen.
Men du är en fegis! Inte vågar du tala om var du bor eller vad du heter. Kanske förståeligt med de åsikter du sprider. Men för mig får du gärna framstå som en illaluktande skunk. Men rädd och feg är du! Troligen är du mörkrädd också, och ser spöken.
Kan bara beklaga att du fått ett sånt taskigt liv.