torsdag, september 14, 2006

Folkpartiet tillsätter etikkommisson

Snällisten Stefan Einhorn ska leda fp:s etikkommission. Utan tvekan ett gott val, men hur ska det gå för Lars Leijonborg och Jan Björklund som frankt har gått ut med att dom "gjort upp med snällismen"?

Men visst behöver folkpartiet en etikkommision, inte bara på grund av dataintrånget. Läste just i en av våra lokaltidningar här på Kungsholmen där alla partier tillfrågats om hur de ställer sig till utförsäljning av allmännyttans fastigheter till bostadsrättsföreningar. Så här svarar folkpartiet:
"Den som vill ska få köpa sin hyreslägenhet i allmännyttan. Inte bara ledande socialdemokrater och LO-företrädare ska ges denna möjlighet." Vad är detta om inte både lögn och förtal?

Det moraliska och etiska förfallet har gått på djupet inom folkpartiet. Hur har de järnhårda "elakisterna" Björklund och Jakobsson lyckats få de inom folkpartiet talrika och gudfruktiga frikyrkomedlemmarna att så fjärma sig från sin tro och sina biblar.

Nej här behövs räfts och rättarting. Förhoppningsvis klarar folkpartiet av att hitta tillbaka till en mer folklig moral och etik, och kanske till och med hittar de sin socialliberala ådra om de gräver tillräckligt djupt.

Inga kommentarer: